Mainos
Mainos

Hän olikin syytön: Poliisisurmista epäilty vitsaili poliisien kanssa samalla kun koko osavaltio etsi häntä

Poliisi julkaisi kuvan Mark Hughesista hetki sen jälkeen kun ampuminen alkoi poliisiväkivallan vastaisessa mielenosoituksessa Dallasissa. Saatuaan tietää, että hän oli osavaltion etsityin mies, hän ilmoittautui välittömästi poliisille.

Mark Hughes tuntee, että hän on ollut tarkoitushakuisen ajojahdin kohteena. Kun ampuminen alkoi poliisienväkivallan vastaisessa mielenosoituksessa, miehen kuva julkaistiin. Kuvan alle poliisi lisäsi toiveen, että ihmiset auttaisivat hänen löytämisessään. 

Hughes sai kuulla olevansa osavaltion etsityin mies, kun tuttava soitti hänelle. Hän oli juuri tuolloin poliisien kanssa juttelemassa. 

– Olin samaan aikaan vitsailemassa poliisien kanssa, kun kuvani julkaistiin.

Hughes ilmoittaa olevansa epäilty.

Katso CBS Newsin haastattelu:

Kovat kuulustelut

Kuulusteluissa Hughes sanoo poliisien painostaneen ja valehdelleen hänelle.

– Poliisit valehtelivat, että heillä on videota minusta, jossa ammun. He sanoivat, että heillä on silminnäkijöitä, jotka todistavat minun ampuneen. Kaikki on valetta. Järjestelmä halusi tuomita minut. 

Nyt Hughes haluaa vain oikeutta. Hänen kasvonsa ovat uutisissa ympäri maailman yhdistettyinä poliisisurmiin. 

– Haluan heidän sanovan, ettei minulla ollut mitään tekemistä asian kanssa.

Tämä video leviää nyt Twitterissä. Sen mukaan ampumisten aikana Mark Hughes oli katsojien joukossa ja jutteli poliisille tapahtumahetkellä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme