Mainos
Mainos

”Hänellä ei ole asetta, älkää ampuko!” – Poliisin ampumaksi tulleen miehen vaimo julkaisi tapahtuneesta videon

Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan Charlotten kaupungissa poliisin tiistaina ampuman Keith Lamont Scottin vaimo on julkistanut tapahtuneesta kuvaamansa videon.

Videolla sen kuvannut Rakeyia Scott sanoo poliiseille toistuvasti, ettei hänen miehellään ole asetta ja että tämä kärsii traumaattisesta aivovauriosta. Videolla voi kuitenkin kuulla, miten poliisi päätyy lopulta ampumaan miehen.

Mielenosoittajat ovat ottaneet Pohjois-Carolinan Charlottessa yhteen viranomaisten kanssa siitä lähtien, kun 43-vuotias Scott kuoli tiistaina. Poliisi ei mielenosoittajien vaatimuksista huolimatta ole julkistanut omaa videomateriaaliaan ampumisesta.

Poliisin mukaan Scottilla oli mukanaan luvallinen tuliase. Scottin läheiset ovat kuitenkin kertoneet, että miehellä oli ammutuksi tullessaan kädessä kirja, jota hän luki odottaessaan poikansa koulubussia.

Ammuttua jäi suremaan vaimon lisäksi seitsemän lasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme