Mainos
Mainos

"Hannibal Lecter -surmaaja" oli entinen sotilas

Ranskassa järkyttävästä kannibaalisurmasta epäilty on entinen sotilas. Armeijalähteen mukaan epäilty on palvellut Afganistanissa.

26-vuotias koditon mies surmasi viime viikon torstaina 90-vuotiaan miehen pienessä Nouilhanin kylässä. Surman jälkeen mies oli irrottanut uhrinsa kielen ja sydämen valmistaakseen niistä itselleen aterian papujen kera.

Kiinnijäämisensä jälkeen mies oli tunnustanut aikeensa kannibalismiin. Mies kertoi tapauksen tutkijoille, että äänet käskivät häntä tekemään niin.

Surman jälkeisissä tutkimuksissa on varmistunut, että uhrilta oli poistettu ruumiinosia. Tutkijat olivat myös löytäneet surmapaikalta lautasen, jolla oli kypsennettyä lihaa ja papuja. Vielä ei tiedetä, onko liha peräisin uhrista.

Armeijalähteen mukaan surmasta epäilty mies oli läpäissyt armeijan lääkärintestit ilman ongelmia. Mies oli myös suorittanut työjaksonsa Afganistanissa ilman vaikeuksia. Hän oli saavuttanut Afganistanissa palvellessaan alikersantin arvon.

Kotimaahansa palattuaan mies oli kieltäytynyt armeijan tarjoamasta jatkopestistä, koska oli kertomansa mukaan halunnut maalarintöitä.

Armeijan edustaja kieltäytyi tarkentamasta, milloin epäilty oli ollut armeijan palveluksessa.

 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme