Mainos
Mainos

Happoiskijää etsitään edelleen – 15-vuotiaan pojan kasvot syöpyivät tuskallisesti

Ruotsissa jahdataan edelleen happoiskun tehnyttä henkilöä. Poliisi on vaitonainen tapahtumasta.

Norsborgissa poliisi ei ole onnistunut pidättämään eilen illalla happoiskun tehnyttä henkilöä. Hyökkääjä iski illalla heti klo 21 jälkeen (Suomen aikaa) ja heitti happoa ystäviään jalkapallokentän laidalla odotelleen 15-vuotiaan pojan kasvoille.

Kasvoille heitetty happo syövytti pojan kasvoja ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Vammat olivat tuskallisia. Ruotsin poliisi ei ole onnistunut pidättämään tekijää.

– Poika seisoi odottamassa ystäviään, kun tekijä tuli paikalle ja heitti nestettä pojan kasvoille. Tekijä oli naamioitunut ja häntä kuvaillaan suurin piirtein saman ikäiseksi kuin uhri, kertoo tiedottaja Mats Eriksson poliisin mediakeskuksesta.

Ruotsalaismedian mukaan poliisi jahtasi tekijää illalla koirien kanssa tekopaikan lähiseuduilta, mutta tuloksetta. Viranomaiset eivät myöskään ole varmoja, oliko tekijöitä vain yksi. Hapon koostumuksesta tai alkuperästä ei ole tietoa.

Ruotsissa happoiskut ovat harvinaisia. Vuonna 2013 mies ensin ampui ex-vaimonsa uuden miesystävän ja heitti sen jälkeen miehen päälle happoa.

Tekijä oli väkivaltainen ja mustasukkainen ja oli pahoinpidellyt hänet jättänyttä naista aiemmin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme