Mainos
Mainos

Happoiskusta selvinnyt nainen synnytti terveen lapsen: "Hänen syntymänsä toi kasvoni takaisin"

Happoiskusta selvinnyt nainen on synnyttänyt terveen lapsen Intiassa.

31-vuotias Sonali Mukherjee meni naimisiin hyvän ystävänsä ja tukijansa Chittaranjan Tiwaryn kanssa viime vuoden huhtikuussa. Nyt pariskunta on saanut terveen tyttären yksityissairaalassa Dhanbadissa Jharkhandin osavaltiossa Intian itäosassa.

Tuoreen äidin kasvoilla näkyy edelleen palovammoja yli kymmenen vuotta sitten tapahtuneesta väkivallasta. Happoiskun seurauksena Mukherjee menetti näkönsä ja osan kuuloaan.

Synnytyssairaalassa tehdyssä haastattelussa onnellinen Sonali Mukherjee ylistää maailmaa ihmeelliseksi paikaksi. Hän on sanoinkuvaamattoman iloinen lapsestaan. 

– Kun ensimmäisen kerran kosketin lastani, en voinut uskoa, että hän on minun. Tuntuu unenomaiselta, että minulla on hänet. Hän on todella kaunis. Hänen syntymänsä on antanut minulle takaisin menettämäni kasvot, Mukherjee sanoo.

Intialainen Sonali Mukherjee oli nukkumassa, kun kolme miestä murtautui hänen kotiinsa ja heitti happoa hänen kasvoilleen. Kyseessä oli kostoisku. Eräs mies oli pyytänyt Mukherjeetä vaimokseen, mutta tämä oli antanut kosijalle kielteisen vastauksen.

Happoiskut ovat vain osa naisiin kohdistuvasta vakavasta väkivallasta Intiassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme