Mainos
Mainos

Härkä lävisti miehen härkäjuoksussa Espanjassa

Härkäjuoksuun osallistunut mies kuoli lauantai-iltana Xativan pikkukaupungissa Espanjassa härän lävistettyä hänet sarvellaan.

Noin 30-vuotias mies oli silminnäkijöiden mukaan ollut juovuksissa, ja järjestäjät olivat turhaan yrittäneet estää miestä pääsemästä härkien lähelle.

Kun mies oli päässyt areenalle, härkä oli juossut häntä kohti ja lävistänyt miehen. Mies vietiin sairaalaan, jossa hän kuoli vammoihinsa. "Hiiri"-lempinimellä tunnettu härkä tiedettiin vaaralliseksi, sillä se oli aiemminkin jyrännyt kaksi ihmistä kuoliaaksi.

Härkäjuoksu on suosittu laji Espanjassa. Lajissa suljetulle kadunpätkälle vapautetaan härkiä juoksemaan. Ihmiset juoksevat härkien joukossa pysytellen mahdollisimman lähellä eläimiä.

Suosituin härkäjuoksu järjestetään vuosittain heinäkuussa Pamplonan kaupungissa, mutta tapahtumia järjestetään myös muualla. Kansanhuvia on arvosteltu julmuutensa takia.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme