Mainos
Mainos

Harley-Davidsonin sähköversio koeajoon

Vannoutuneet harrikka-fanit hieraisivat New Yorkissa silmiään, kun Harley-Davidson toi eilen näytille uuden sähköllä toimivan moottoripyörän New Yorkissa.

Kiiltävien klassikkojen rinnalle suunniteltu pyörä näyttää varsin futuristiselta, mutta ensikommenttien mukaan karskit liivipyöräilijät pitivät sähköpyörää hienona.

Asiakkaat pääsevät nyt testaamaan uutuutta, ja yksi Harley-Davidsonin idea on saada käyttäjiltä palautetta ennen sähköpyörän mahdollista tuloa markkinoille.

Rajoitettu vauhdin huuma

Pyörä kiihtyy nollasta sataan noin neljässä sekunnissa, mutta toimintasäde on vain 85 kilometriä. Huippunopeus on vajaat 150 kilometriä tunnissa.

Harley-Davidson on kuitenkin aikaansa edellä, sillä tähän mennessä sähkömoottoreita ei ole ollut skootteria suuremmissa pyörissä.

Moottoripyörää aiotaan esitellä jatkossa liki 30 kaupungissa ympäri Yhdysvaltoja vuoden loppuun mennessä. Eurooppaan ensimmäiset koepyörät ovat tulossa ensi vuonna.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme