Mainos
Mainos

Harppuunan nuoli lävisti pään - teinipoika säilyi hengissä

Amerikkalainen teinipoika on selvinnyt elossa järkyttävästä onnettomuudesta, jossa hän sai päähänsä harppuunan nuolen.

Yasser Lopez, 16, oli ystäviensä kanssa uimassa, kun hänen kaverinsa vahingossa laukaisi lataamansa harppuunan. Nuoli lävisti Lopezin pään hieman oikean silmän yläpuolelta.

Lopez oli tajuissaan, kun hänet kuljetettiin Miamin yliopistolliseen sairaalaan. Siellä kirurgit yhdessä armeijan lääkäreiden kanssa poistivat nuolen pojan päästä. Leikkaus kesti kolme tuntia.

Lopezin tila on vakava, mutta vakaa. Hän on kuitenkin toipunut ällistyttävän hyvin. Onnettomuudesta on kulunut 11 päivää, ja Lopez pystyy jo puhumaan.

- Hänen puhettaan pystyy ymmärtämään hämmästyttävän hyvin. Hän sanoo, ettei hänellä ole kipuja. Hän on huolissaan siitä, ettei hänen vasen puolensa toimi kunnolla, kertoo neurokirurgi Ross Bullock.

Nuoli tunkeutui aivojen oikealle puolelle. Lääkärit pitävät ihmeenä sitä, että aivojen suuret verisuonet säilyivät vaurioitta.

Lopez in toipuminen ja kuntoutus kestänee ainakin kolme kuukautta.

(MTV3 - Daily Mail - CBSN - CNN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme