Mainos
Mainos

Härski kuva jäällä aiheutti erikoisen pulman Göteborgissa

Ruotsissa puistossa sijaitsevalle jäälle piirretty iso peniksen kuva on aiheuttanut päänvaivaa Göteborgin kaupungin työntekijöille.

Kuva oli piirretty jään päällä olevaan lumeen vallihaudassa. Useiden asukkaiden valitettua hävyttömästä kuvasta paikalle lähetettiin kaupungin työntekijöitä poistamaan se.

Peniskuvan hävittäminen ei kuitenkaan onnistunut, sillä työntekijät eivät uskaltautuneet heikolle jäälle pelätessään sen pettämistä

– He arvioivat, että jää ei kestä. He eivät uskaltaneet mennä jäälle ja niinpä tämä taideteos on toistaiseksi siellä, Göteborgin puistoviranomaisia edustava Darko Brankovic kommentoi Aftonbladetille.

Paikallinen eläkeläinen, 79-vuotias Åke Lindgren onnistui ikuistamaan työntekijöiden epäonnistuneen yrityksen poistaa härskiä kuvaa.

– Olen kertonut tämän tarinan nyt monta monta kertaa, Lindgren nauroi The Localin ottaessa yhteyttä.

– Mutta se on niin hassua. Penis on yhä siellä, voin nähdä sen. Mutta siellä on yhä hieman vaarallista.

Aftonbladetille tapausta kommentoinut Brankovic sanoi ymmärtävänsä, että osa asukkaista pitää kuvaa loukkaavana ja osa pelkästään hauskana.

Kaupunginjohtaja Anneli Hulthénilla oli asiaan hieman toisenlainen näkökulma Twitterissä:

– En voi kommentoida tätä millään tavalla, missä olisi järkeä. Tai suoraan sanottuna: kuka välittää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme