Mainos
Mainos

Harvardin oppilas pommiuhasta: En olisi uskonut, että tällaista tapahtuu täällä

Yhdysvalloissa Harvardin yliopisto on avannut pommiuhan vuoksi suljetut rakennukset. 

Yliopiston oma poliisi sai aamulla ilmoituksen, jonka mukaan neljään Harvardin rakennukseen olisi sijoitettu räjähteitä.

Yliopisto evakuoi varotoimena tiedekeskuksen, Thayer-asuntolan, Sever -luentosalin sekä Emerson Hall-rakennuksen, jossa sijaisee muun muassa filosofian laitos.

Etsinnöissä ei löytynyt räjähteitä. Tutkimuksiiin osallistui yliopiston oman poliisin lisäksi Cambridgen sekä osavaltion ja liittovaltion poliisi.

Liikkumista yliopiston alueella rajoitettiin pommiuhkauksen jälkeen vain kulkuluvan omaaviin. Harvard joutui perumaan myös loppukokeita, joita oli tarkoitus järjestää tänään kolmessa pommiuhkauksen kohteeksi joutuneessa rakennuksessa.

18-vuotias Daniel Banks oli ollut Emerson Hall-rakennuksessa pommiuhkauksen aikoihin.

– Tämä oli ensimmäinen loppukokeeni Harvardissa ja se peruttiin heti minuutin jälkeen. En olisi uskonut, että mitään tällaista tapahtuisi varsinkaan Harvardissa. Olen kuitenkin iloinen, että mitään vakavaa ei ole vielä sattunut, Banks kommentoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme