Mainos
Mainos

Hautausmaan työntekijä varasti ruumiilta – jäi kiinni kultahampaat taskussa

Italiassa hautausmaalla työskennellyt mies on saanut syytteen epäiltynä kultahampaiden varastamisesta ruumiilta. Tapauksesta uutisoivat The Local ja Corriere di Siena.

50-vuotiaan miehen epäillään varastaneet kultahampaat ruumiilta, joka oli kaivettu ylös perjantaina Uopinin hautausmaalla Monteriggionin kaupungissa.

Kyseisenä päivänä poliisi oli suorittamassa kaupungissa satunnaisia ratsioita. Kun mies oli ollut ajamassa pois töistä, poliisi oli pysäyttänyt miehen auton ja pyytänyt tämän henkilöllisyystodistusta.

Mies oli poliisille aiemmin tuttu, sillä hän oli saanut tuomiota huume- ja omaisuusrikoksista. Kun poliisi päätyi tutkimaan miestä tarkemmin, kultahampaat löytyivät tämän taskusta nenäliinaan käärittynä. Mies yritti selittää löytäneensä hampaat maasta.

Kultahampaita myymällä voi saada melkoisen tuoton. Vuonna 2010 Espanjassa haudankaivaja tienasi yli 2000 euroa myytyään 17 luuvarastosta viemäänsä kultahammasta Barcelossa.

Kaksi vuotta myöhemmin Ranskassa kolme haudankaivajaa pidätettiin näiden kaivettua ylös useita ruumiita ja varastettua näiltä sekä kultahampaita että koruja.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme