Mainos
Mainos

Hävittäjät saattoivat Air Francen koneen pommiuhan vuoksi New Yorkiin

Yhdysvaltalaishävittäjien saattama Air Francen lento AF22 Pariisista New Yorkiin laskeutui turvallisesti John F. Kennedyn kentälle tänään.

Yhdysvaltalaisviranomaiset saivat aikaisemmin nimettömän puhelun, jossa kerrottiin että koneen kyydissä on kemiallisia aseita. Myöhemmin Marylandin poliisi tarkensi, että kyse oli pommiuhasta.

ABC Newsin mukaan matkustajat eivät tienneet konetta saattavista F-15 hävittäjistä, jotka lähetettiin seuraamaan tilannetta, kun ranskalaisen lentoyhtiön väkeä ei heti uhkauksen jälkeen saatu kiinni.

ABC:n mukaan nimetön soittaja oli kertonut yhteensä neljästä eri lennosta, joissa olisi kyydissä pommi, mutta yksilöi vain Air Francen lennon.   

Lentokone vietiin tutkittavaksi eristetylle alueelle heti sen laskeuduttua. Viranomaiset ja Air France ovat toistaiseksi olleet vaitonaisia tapauksesta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme