Mainos
Mainos

He kuolivat Sydneyn kaappausdraamassa

Sydneyssä on muisteltu eilisessä panttivankidraamassa kuolleita.

Eilen alkuillasta päättyneessä, 16 tuntia kestäneessä panttivankidraamassa sai surmansa kolme ihmistä. Yksi kuolleista on kahvilaan hyökännyt mies.

Kuolleet panttivangit ovat 34-vuotias kahvilan pomo Tori Johnson. Paikallisen median tietojen mukaan hän yritti ottaa asetta hyökkääjältä ja sai surmansa.

Toinen surmansa saanut oli kahvilan asiakkaana ollut 38-vuotias asianajaja Katrina Dawson, joka suojeli raskaana olevaa ystäväänsä. Asianajaja oli itse kolmen lapsen äiti.

Dawson oli asianajajayhdistys New South Wales Bar Associationin jäsen. Uutiskanava CNN julkaisi yhdistyksen muistosanat.

– Hän oli yksi parhaista ja älykkäimmistä asianajajistamme, jota hänen kollegansa ja ystävänsä NSW Barissa tulevat kaipaamaan suuresti.

Kahvilanpitäjä Johnsonin perhe julkaisi myös lausunnon.

– Me olemme ylpeitä pojastamme Torista. Poistunu keskuudestamme, mutta muistoissamme ikuisesti. Kaikkein ihmeellisin kumppani elämässä, poika ja veli, mitä toivoa voi. 

Kuolleiden lisäksi kuusi ihmistä haavoittui. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme