Mainos
Mainos

He menehtyivät Germanwingsin turmassa

Germanwingsin turmassa menehtyi 150 ihmistä. Lento oli matkalla Barcelonasta Düsseldorfiin, kun kone törmäsi vuoreen Ranskan Alpeilla. Kaikki koneessa olleet kuolivat.

Ruotsalainen Aftonbladet-lehti kertoo yhden Sandvik-yhtiön työntekijöistä olevan kateissa turman jäljiltä. Lehden mukaan yhtiö ei kuitenkaan vahvista hänen henkilöllisyyttään hienotunteisuussyistä työntekijän perhettä kohtaan. Lehden mukaan Sandvikin intranetissä on julkaistu kirjoitus, jossa kerrottiin, että yhtiön työntekijä oli ollut turmakoneessa. Kyseessä oli noin 50-vuotias mies.

Iranilainen urheilutoimittaja Hussein Javadi oli julkaissut omakuvan juuri ennen turmaa. Javadi julkaisi barcelonalaishotellissa ottamansa kuvan Instagram-tilillään. Hän kertoi olleensa Barcelonassa jalkapallo-ottelussa.

Brittimedian mukaan ainakin kolme brittiä kuoli turmassa. Yksi heistä oli perheenisä ja bisnesmies Martyn Matthews. Häntä jäi kaipaamaan perhe: vaimo Sharon ja lapset Jade ja Nathan.

– Olemme surun murtamia ja toivomme, että saamme rauhan käsitellä tätä hirvittävää uutista, kirjoitti perhe ulkoministeriön julkaisemassa tiedotteessa.

Turmassa kuoli myös 28-vuotias opiskelija Paul Bramley. Hän oli juuri saanut päätökseen ensimmäisen vuotensa opistossa Sveitsissä, jossa hän opiskeli matkailaualaa. Hän oli viettämässä aikaa Barcelonassa ennen opiskeluun kuuluvan harjoittelun aloittamista.

– Hän oli paras poika, hän oli kaikkeni, sanoi miehen äiti Carol Bramley.

Britanniassa asuva Marina Bandrés López-Belio ja hänen 7 kuukauden ikäinen poikavauvansa menehtyivät myös turmassa. López-Belion mies kertoi turman jälkeen, että vaimo oli käymässä Espanjassa setänsä hautajaisissa. 

Kuolleiden joukossa oli kaksi oopperalaulajaa: saksalainen 34-vuotias Maria Radner sekä kazakstanilais-saksalainen 54-vuotias Oleg Bryjak. Radner matkusti koneessa miehensä ja lapsensa kanssa.

Lähteet: Guardian, New York Times, Daily Mail

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme