Mainos
Mainos

Helikopteriturman uhrien etsinnät lopetettiin

Norja lopetti keskiviikkona Pohjois-Norjan rannikolla sattuneen helikopteriturman jäljiltä kadoksissa olleiden kymmenen ihmisen etsinnät. Kaksi onnettomuudessa surmansa saanutta löydettiin pian mereensyöksyn jälkeen maanantaina.

Suuretsinöihin otti osaa 15 laivaa, kolme helikopteria ja valvontalentokone. Operaatio saatiin käyntiin maanantaina sen jälkeen kun Super Puma -kuljetushelikopteri syöksyi mereen rutiinilennolla Brönnöysundista 200 kilometrin päässä rannikolta sijaitsevalle Nornen öljykentälle. Helikopterissa oli kaikkiaan 12 ihmistä, joista kymmenen oli matkustajia.

-Voimme vain arvailla, että loput kymmenen ihmistä ovat jääneet helikopterin sisään ja se on nyt meren pohjassa, sanoi Bodön pelastuskeskuksen johtaja Finn Björnar Hansen. Hänen mukaansa helikopterin omistaja ja öljy-yhtiö Statoil aikovat jatkaa omia etsintöjään vielä jonkin aikaa.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme