Mainos
Mainos

Heliumpallopojan vanhemmat aktiivisesti tosi-tv-sarjoissa ja YouTubessa

Valtavan mediasirkuksen järjestäneet heliumpallopojan vanhemmat ovat molemmat näyttelijöitä. Larimerin piirikunnan sheriffi Jim Alderden kertoi tiedotustilaisuudessa, että Richard ja Mayumi Heene tapasivat alun perin toisensa näyttelijäkoulussa Hollywoodissa.

- He pistivät pystyyn kunnon shown ja me menimme halpaan, totesi Alderden.

Alderdenin mukaan Heenet ovat esiintyneet aiemmin useissa tosi-tv -sarjoissa sekä YouTubessa.

Poliisi epäilee, että näyttelijävanhemmat masinoivat mediaspektaakkelia jopa kaksi viikkoa. Tapahtuman tarkoituksena oli saada nostetta vanhempien tosi-tv -uralle.

Maailmanlaajuinen mediasirkus sai alkunsa, kun vanhemmat väittivät kuusivuotiaan poikansa hävinneen taivaalle itsetehdyssä heliumpallossa. Poliisihelikopterit seurasivat taivaalla leijailevaa palloa, joka putosi lopulta pellolle ilman poikaa. Poika löytyi myöhemmin ullakolta.

Erikoista tapausta alettiin epäillä huijaukseksi, kun poika lipsautti CNN:n ohjelmassa, että perhe oli järjestänyt tapauksen shown vuoksi.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme