Mainos
Mainos

Hellittämätön helle kiusaa Italiaa

Hellittämätön kuumuus kiusaa Italian keski- ja eteläosia. Neljäänkymmeneen asteeseen kohonnut helle on vaatinut ihmisuhreja ja lisäksi useat ihmiset ovat kärsineet helteen ja painostavan ilman vuoksi tajuttomuuskohtauksista.

Italialaiset lehdet kertoivat tiistaina sveitsiläisen miesturistin kuolemasta. Teramon kaupungin lähellä Italian keskiosassa lomaillut mies menehtyi sydämenpysähdykseen, jonka lääkärit arvelivat johtuneen kuumuudesta.

Kuumuus kiusaa myös niitä, jotka asuvat tai lomailevat Genovan lahden rannalla. Helle ja ilman korkea kosteuspitoisuus saivat maanantaina seitsemän ihmistä menettämään tajunsa.

Ukkosmyrskyt koettelivat puolestaan useita Pohjois-Italian alueita maanantaina. Kaksi tshekkiläistä vuorikiipeilijää menehtyi, kun salama iski heihin Bolzanon kaupungin lähellä maanantaina. Rankkasateet koettelivat myös rakennuksia ja tekivät hallaa viljelmille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme