Mainos
Mainos

Hevonen kaatui keskelle Manhattania – "Olen varma, että se oli aivan poikki"

Vaunuja vetänyt hevonen kaatui keskelle kiireistä Manhattania. Silminnäkijä väittää, että hevoskuljettaja yritti hoputtaa hevosta ehtimään vihreisiin valoihin. Eläimen omistajan mukaan hevonen vain kompastui ja kaatui.

Silminnäkijä Paul Angheluta kertoo Daily Mailille, että kuuli hevoskuljettajan huutavan hevoselle ennen sen kaatumista. Kello oli tuolloin kaksi yöllä, ja hevonen oli palaamassa työtehtävistään.

Omistajan mukaan oli selvää, että hevonen vain kompastui, mutta Angheluta väittää hevosen olleen silminnähden väsynyt ja hengittäneen hitaasti ja raskaasti kaatumisen jälkeen.

– Olen täysin varma asiasta, hän kertoo New York Postille. Hevonen oli maassa yli 20 minuuttia, ja hän tuuditti sen päätä rauhoittaakseen sitä.

Eläinlääkäri tutki Norman-hevosen

Poliisi eristi alueen ja hevostallin henkilökuntaa tuli paikalle käskien Anghelutan pois paikalta. Hevoselle annettiin vettä ja jotain suuhun.

Vaikka poliisi sanoi Anghelutalle, ettei ole syytä huoleen, tämä lähetti kuvat kaatuneesta hevosesta eläinoikeusjärjestö NYCLASS:lle. Järjestö oli yhteydessä poliisiin, New Yorkin kaupunginjohtajaan ja terveysministeriöön.

Hevosvaunujärjestön tiedottaja kertoo Norman-nimisen hevosen olleen matkalla kotiin työvuoronsa pääteeksi.

– Ei se romahtanut, vaan kompastui. Se on vähän kömpelö hevonen.

Ministeriön tiedottaja puolestaan sanoi, että onnettomuutta tutkitaan ja eläinlääkäri on tutkinut Normanin. Tutkinnan lopputuloksena oli se, että hevonen kompastui ja kaatui.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme