Mainos
Mainos

Hidasta, hidasta, markkinoivat britit

Kun taantuma ja irtisanomiset vaikuttavat niidenkin oloon ja elämään, joilla vielä on töitä, elämä pitäisi yrittää ottaa iisimmin. Näin kehottavat britit, jotka ovat ideoineet kiireettömyyskampanjan.

Kiireettömyyskampanja alkaa huomenna Lontoossa. Kymmenen päivää kestävä "Slow Down London" kehottaa kiireisiä ja stressistä kärsiviä kaupunkilaisia jättämään kellot kotiin ja ottamaan elämän hieman rennommin.

Kaupunkilaisille tarjotaan mahdollisuutta mm. taijin kokeilemiseen Thames-joen rannalla. Kiireisiä työmuurahaisia yritetään houkutella myös taidenäyttelyihin.

Hidastuskehotus voi olla vaikeaa etenkin niille, jotka paiskivat entistä enemmän töitä säilyttääkseen työpaikkansa kovassa kilpailussa. 14 prosenttia briteistä uskoo voivansa huonosti juuri työpaikkansa takia, paljastivat Britannian terveysviranomaiset viime vuonna.

Lääkäreiden - ja meidän jokaisen oman kokemuksemmekin - mukaan stressi tuntuu ruumiissakin.

(MTV3-AP)

TAPAHTUMAN JOHTAJA: STRESSI TUNTUU LUISSAKIN

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme