Mainos
Mainos

Hierovat kengät johtivat pidätykseen lentokentällä

Pakistanissa Karachin lentokentällä otettiin viikonvaihteessa kiinni mies, joka yritti koneeseen kengissään pattereita ja katkaisimella varustettu virtapiiri. Sittemmin selvisi, että kyse oli todennäköisesti väärästä hälytyksestä.

Poliisin mukaan mies kertoi, että kengät oli tehty antamaan jaloille hierontaa. Hänen hallustaan ei löydetty räjähteitä.

- Emme tienneet, että sellaisia kenkiä myydään lainkaan, kertoi poliisitutkija Niaz Khoso.

- Ne on lähetetty analysoitaviksi.

Noin 30-vuotias mies jäi kiinni turvatarkastuksessa. Hänen suunnitelmissaan oli nousta Thai Airwaysin koneeseen, joka oli lähdössä Lähi-itään Muscatin kaupunkiin.

Mies kertoi kuulusteluissa tulevansa Talebanien vaikutusalueelta Pakistanin pohjoisosista, mutta asuvansa etelässä Karachin kaupungissa. Muscatiin hän kertoi olleensa menossa perustamaan omaa rakennusalan yritystä.

Vuonna 2001 brittiläinen islamistitaistelija yritti räjäyttää lentokoneen Atlantin yllä kenkiin piilotetuilla räjähteillä.

(MTV-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme