Mainos
Mainos

Hindupappi hakattiin kuoliaaksi Bangladeshissa

Bangladeshissa on tapahtunut jälleen uusi väkivaltainen hyökkäys uskonnollisen vähemmistön edustajaa kohtaan.

Kolme miestä hakkasi perjantaina kuoliaaksi hindumiehen maan länsiosassa Jhenaidahin alueella, kun hän oli matkalla temppeliin aikaisin aamulla.

Viranomaiset antoivat ristiriitaista tietoa uhrista. Yhden poliisilähteen mukaan hän työskenteli temppelissä pappina, kun taas toinen poliisi kertoi hänen olleen vapaaehtoinen. 

Paikallisen poliisipäällikön mukaan hyökkääjät olivat liikkeellä moottoripyörällä ja heillä oli kypärät päässä. Uhria lyötiin niskaan ja puukotettiin päähän. Hän kuoli vammoihinsa sairaalassa. 

Poliisin mukaan mikään ryhmä ei ilmoittautunut hyökkäyksen tekijäksi, mutta tekotapa muistutti aiempia murhia, joista epäillään ääri-islamisteja. 

Muslimienemmistöisessä Bangladeshissa on kolmen vuoden aikana tapettu liki 50 aktivistia tai uskonnollisen vähemmistön edustajaa. Viime aikoina väkivalta on vain kiihtynyt.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme