Mainos
Mainos

Hiutale saanut hampaita ja ulkoilutilan

Saksassa Nurmburgin eläintarhassa asusteleva jääkarhun pentu on saavuttanut huikean 7 viikon iän. Hellyttävässä APTN:n kuvamateriaalissa eläintenhoitaja harjaa Hiutaleen (Flocken) turkkia ja hieroo pikkuisen masua.

Hiutale nousi julkisuuteen sen jälkeen kun sen emo, Vera, alkoi käyttäytyä agressiivisesti jälkeläistään kohtaan. Tammikuun alussa hoitajat päättivät ottaa pennun pois emoltaan ja ruokkia sitä pullolla.

Katso arkistosta juttu

Katso myös uutisarkistostamme juttu:

Pennun kohtaloa on verrattu Knutiin, Berliinin eläintarhan tunnetuimpaan asukkaaseen. Knut nousi kuuluisuuteen viime vuonna, kun emo hylkäsi sen ja pentu otettiin tehohoitoon.

Lue matkailusivuiltamme: Jääkarhu Knut täytti vuoden

Tulevaisuus vaikuttaa valoisalta

Nurmburgin eläintarhan hoitajat uskovat että Hiutale selviää aikuiseksi saakka. Vaikeimmat ajat on jo ohitettu ja pian pennulle aletaan syöttää kiinteää ravintoa. Viime viikolla Hiutale sai ensimmäiset hampaansa yläleukaan. Nallukalle on myös valmisteltu ulkoilutilaa, jonne Hiutale pääsee toivottavasti lähiaikoina.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme