Mainos
Mainos

Hohtava hindupatsas koettelee naapurisopua Uudessa-Seelannissa

Kuusimetrinen värivaloin hohtava hindupatsas koettelee naapurisopua Uudessa-Seelannissa. Seven Sharp -tv-ohjelma kertoi erikoisesta tapauksesta, joka on saanut naapurit riitoihin Aucklandin maakunnassa.

Vielä ennen tapausta uusi-seelantilainen Maria Watts oli varsin tyytyväinen elämäänsä maaseudulla. Idylli kuitenkin romuttui, kun naapurin hindulainen hammaslääkäri Ravin Chandra päätti toteuttaa lapsuuden unelmansa.

– Minulla oli jo praktiikka, lapset ja vaimo. Se oli viimeinen asia, joka puuttui.

Chandran unelma oli 6,4 metriä korkea hindujumala Shivan patsas, jonka hän halusi pystyttää pihalleen. Jotta patsas varmasti saisi ansaitsemansa huomion, Chandra päätti vielä valaista patsaan värivaloin öisin.

– Ongelmani on, että jotakin näin suurta voidaan pystyttää ilman minkäännäköistä naapureiden konsultaatiota, Watts valitti Seven Sharpin toimittajalle.

Wattsin mukaan patsaan värivalaistus on myös häirinnyt hänen untaan.

– En ole nukkunut ollenkaan viime tiistain jälkeen.

Wattsin mukaan kyse ei ole kuitenkaan eri uskontojen välisestä riidasta.

– Tässä ei ole kyse katolilaiset vastaan hindut -astelmasta. Ei laisinkaan.

Chandran mukaan hän ei ole rikkonut mitään sääntöjä, eikä hän aio siirtää patsasta. Watts saa siis jatkosakin katsella öisin väriloistoa - tai hankkia pimennysverhot.

Katso video koko kummallisesta kinasta Seven Sharpin nettisivuilta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme