Mainos
Mainos

Hoitaja riepotteli down-lasta ensin pomppulinnassa – laittoi lapsen myöhemmin pesukoneeseen

Englannissa poliisi sai ilmoituksen naisesta, joka laittoi 2-vuotiaan down-lapsen pesukoneeseen "vitsinä", kertoo the Telegraph. Myöhemmin naisesta julkaistiin aiemmin kuvattua materiaalia, jossa hän viskoo samaa hoitolasta pitkin pomppulinnaa.

21-vuotias Courtney Stewart julkaisi Facebookissa kuvan, jossa aikuisen käsi piti pesukoneen ovea kiinni. Koneen sisällä oli lapsi. Käsi oli Stewartin, ja lapsi hänellä hoidossa ollut 2-vuotias poika.

Stewart kertoi, että tuolloin hänen hoidossaan ollut poika "rakastaa pesukonetta", ja että heillä oli kuvanottohetkellä hauskaa.

Naapurit ilmoittivat tapauksesta poliisille, koska he olivat huolissaan lapsen turvallisuudesta.

– Kuva oli kamalaa katsottavaa. On käsittämätöntä, että ihminen, joka on itsekin vanhempi, ottaa kuvan tuollaisesta ja laittaa sen Facebookiin, sanoo yksi naapureista Daily Record-lehdelle.

– Ihmiset ovat puhuneet tapauksesta, koska kaikki kuvan nähneet ovat olleet järkyttyneitä.

Stewart puolustaa tekoaan sanomalla, että ikäistään pienempi poika kiipesi itse pesukoneeseen. Naisen mielestä poliisille ilmoituksen tehneet ovat "täysin naurettavia".

– Hän selvästikin nauraa kuvissa. En ymmärrä, miksi joku otti kuvan kuin – niin, en tiedä miten he ottivat kuvan, Stewart sanoo.

Stewart otti kuvan pois Facebookista sen jälkeen, kun siitä oli tehty ilmoitus poliisille.

Heitteli poikaa pitkin pomppulinnaa

Myöhemmin Stewartista on julkaistu kuvia ja video, joissa hän heittelee samaa poikaa pitkin pomppulinnaa. Tapaus on sattunut ennen kuin Stewart itse julkaisi pesukonekuvan.

Materiaalissa näkyy, että Stewart nostaa pojan harteidensa korkeudelle ennen kuin hän paiskaa pojan maahan. Pojan niska tärähtää ja hän hypähtää heiton voimasta lähes kolmenkymmenen senttimetrin korkeuteen.

Heiton jälkeen poika yrittää ryömiä Stewartia karkuun.

– Sitä oli kamalaa katsoa. Courtneylla näytti olevan hauskaa, mutta pikkumies näytti stressaantuneelta, kertoo videon kuvannut henkilö uutisille.

– Stewart heitti hänet hartioiden korkeudelta ja poika putosi maahan hirveällä tärähdyksellä. Sen jälkeen hän yritti ryömiä karkuun, mutta Stewart otti häntä nilkasta kiinni. Oli uskomatonta katsoa, miten häntä raahattiin nilkasta.

Videokuvasta näkee, että poika tärähtää maahan kovalla vauhdilla, sillä myös videokuva tärähtää iskun voimasta.

– Muut lapset poistuivat pomppulinnasta. Muut vanhemmat veivät heidät pois, kertoo silminnäkijä.

Kun video näytettiin Stewartille, jolla itsellään on seitsemän kuukauden ikäinen lapsi, ei hän juuri hätkähtänyt.

– Mitä sitten? Siinä olen minä leikkimässä. Mitä te yritätte tehdä minulle, Stewart kysyy.

Hyökkäys kotiportailla

Stewart kertoi, että kuvan julkaisemisen jälkeen hänelle tuntematon nainen oli käynyt hänen kimppuunsa.

– Nainen tuli ovelleni ja sanoi että olen hullu, eikä hän päästäisi minua lasten lähelle. Tämä tapahtui aamulla yhdeltätoista. Kimppuuni hyökättiin kotiovellani, Stewart kertoi järkyttyneenä.

42-vuotias nainen on pidätetty hyökkäyksestä epäiltynä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme