Mainos
Mainos

Hollannin teollisuuspalo levisi Wärtsilän tiloihin

Hollannissa riehuu suuri teollisuuspalo lähellä Rotterdamia. Uutistoimisto Reutersin mukaan palo on levinnyt myös alueella sijaitsevan konepajakonserni Wärtsilän tiloihin. Yhtiöllä on palopaikalla Moerdijkin teollisuusalueella logistiikkakeskus.

Tehtaiden kaikki työntekijät ehdittiin evakuoida, eikä kenenkään tiedetä kuolleen tai loukkaantuneen. Alueen läheisyydessä on myös öljy-yhtiö Shellin jalostamo, mutta viranomaisten mukaan ei ole pelkoa siitä, että tulipalo leviäisi sinne.

Palo alkoi kemiantehtaalla Moerdijkin teollisuusalueella noin 40 kilometrin päässä Rotterdamista. BBC:n mukaan kemiantehtaalle on varastoitu 400 000 litraa karsinogeenejä eli syöpää aiheuttavia aineita.

Liekit ovat olleet pahimmillaan jopa 40-metrisiä. Lähiseudun asukkaita on kehotettu pysymään sisätiloissa savun takia. Alueella on tapahtunut myös voimakkaita räjähdyksiä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme