Mainos
Mainos

Hotellin henkilökunta lavasti terroristihyökkäyksen – lomailijat kauhuissaan

Pahaa aavistamattomat turistit viettivät lomaansa viiden tähden hotellin uima-altaalla, kun hotellin henkilökunta hyökkäsi paikalle terroristeiksi pukeutuneina.

Matkanjärjestäjän mukaan turkkilaisen hotellin henkilökunta teki pilaversion Isis-hyökkäyksestä ja säikäytti turistit uima-altaalla. Henkilökunnalla oli käsissään leikkiaseita ja bensakanistereita. Tapaus sattui vain kuusi viikkoa Tunisian verilöylyn jälkeen.

Daily Mailin haastattelema 43-vuotias Jason Phythian kertoo olleensa rentoutumassa altaalla, kun arabiksi pukeutunut henkilökunnan jäsen juoksi paikalle ja kaatoi bensakanisterista nestettä hänen päälleen. Tämän jälkeen tekijä otti esiin tupakansytyttimen ja leikitteli sen kanssa Phythianin lähellä.

Phythian kertoo useiden turistien juosseen paniikissa karkuun pelätessään henkensä puolesta. Kukaan ei tiennyt mitä tapahtuu.

– On kuvottavaa, että he yrittivät tehdä pilaa Tunisian tapauksesta tällä tavalla, Phythian kertoo tuohtuneena.

Hotellin mukaan kyseessä oli Hollywood-teemainen uima-allas-show, mutta useat turistit olivat tapahtumasta suunniltaan. Tempaus nähtiin hyvin samantapaisena kuin Tunisiassa aiemmin tapahtunut verilöyly. Terroristien hyökkäyksessä turistikohteeseen kuoli yhteensä 38 ihmistä, heistä 30 oli englantilaisia.

Bensakanistereita ja leikkiaseita

Useat lomailijat valittivat teosta hotellin henkilökunnalle, mutta henkilökunnan kerrotaan kuitanneen tapauksen vain hauskana pilana. Vieraat ovat myös jättäneet hotellille arvostelusivustolla kommentteja tapauksesta.

– Oli pelottavaa nähdä heidät arabeiksi pukeutuneina. Yhdellä heistä oli maastokuvioidut housut ja hän käveli ympäriinsä osoitellen ihmisiä aseella. Toisella taas oli bensakanisteri, joka kylläkin sisälsi vettä, mutta me emme tienneet sitä.

– He kaatoivat ”bensaa” kauhistuneiden ihmisten päälle ja leikkivät sytyttävänsä heidät tuleen. Koko tapaus oli aivan hirveä.

Matkanjärjestäjä on kertonut keskustelleensa asiasta hotellin kanssa, eikä heidän tarkoituksenaan ollut säikyttää lomailijoita. Hotelli ei vielä ole kommentoinut asiaa lehdistölle.

– Tässä oli kyseessä Hollywood-teemainen allas-show, jossa oli hahmoja kuten Rambo ja Teräsmies. Aiemmin se on saanut paljon suosioita turisteilta. Hotellin henkilökunta ymmärtää kuitenkin joidenkin pukujen aiheuttaneen ongelmia, eivätkä he aio enää käyttää niitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme