Mainos
Mainos

Hotellin pakastimesta löydettiin kuollut nuori nainen – poliisi julkaisi videon harhailusta käytävillä

Poliisi on julkaissut videon nuoresta naisesta harhailemassa hotellissa, jonka remontissa olevan keittiön pakastimesta hänet myöhemmin löydettiin kuolleena, kertoo Washington Post. Hotelli sijaitsee lähellä Chicagoa.

Videolla nainen liikkuu hotellin käytävillä, kulkien epävarman näköisesti ja törmäillen mennessään muun muassa seiniin. Videolla hän kulkee myös hotellin remontoitavassa keittiössä, kadoten nurkkaan, jossa sijaitsevasta pakastimesta tämä löydettiin kuolleena. Nainen löydettiin noin vuorokausi videon tallentumisen jälkeen.

Kuolleen 19-vuotiaan naisen perhe oli vaatinut hotellia näyttämään valvontakameranauhat heti katoamisen jälkeen, mutta nämä kieltäytyivät ennen virallisen katoamisilmoituksen tekemistä. Perheen mukaan myös poliisi hidasteli tutkimuksissa.

Varmuutta ei ole, miten nainen on pakastimeen päätynyt, ja poliisi on kuulustellut useita hotellissa naisen kanssa samaan aikaan juhlineita.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme