Mainos
Mainos

Hotellissa räjähti Kanarialla — suomalaisturistit tiettävästi kunnossa

Kanariansaarilla ainakin viisi ihmistä on loukkaantunut kaasuräjähdyksessä pohjoismaisten turistien suosimassa hotellissa. Räjähdys sattui puoli kymmenen jälkeen paikallista aikaa Puerto de Moganissa sijaitsevassa Cordial Mogan Playa -hotellissa.

Aurinkomatkojen saamien tietojen mukaan kaasuräjähdyksen syynä oli hotellin oman kylpylän "kaasupannun" räjähtäminen.

Matkatoimiston mukaan neljä loukkaantuneista on hotellin työntekijöitä ja yksi turisti. Neljän uhrin vammoja on kuvailtu vakaviksi. Norjalaislehti Verdens Gangin mukaan yksi loukkaantuneista on norjalainen. Tiettävästi kaikki suomalaismatkustajat ovat olleet turvassa räjähdyksen aikana.

– Tokihan tällainen tapaus on järkyttänyt. Oppaat ovat olleet matkustajien kanssa ja tarjonneet apua, Aurinkomatkojen tiedottaja Anniina Metsola sanoo.

Finnmatkojen viestintäpäällikön Kaisa Mäki-Kullaksen mukaan kaikki Finnmatkojen kyseisessä hotellissa majoittuneet 11 suomalaisturistia on tavoitettu, ja he ovat kunnossa.

Hotellin asukkaat on evakuoitu.

Matkanjärjestäjät selvittävät tilannetta.

Räjähdyksestä uutisoi Suomessa ensimmäisenä Aamulehti. Aamulehden tietojen mukaan myös Tjäreborgin asiakkaat ovat kunnossa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme