Mainos
Mainos

Huhuja Strauss-Kahn-tapauksesta: Hotellisiivoojalla yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen

Kansainvälisen valuuttarahaston entistä johtajaa, Dominique Strauss-Kahnia vastaan nostetut seksirikossyytteet ovat huhujen mukaan kaatumassa.

Oikeus suostui päästämään kotiarestissa olleen Strauss-Kahnin vapaalle jalalle. Häntä seksuaalisesta väkivallasta syyttäneen hotellisiivoojan tarina on osoittautunut epäuskottavaksi, mutta ainakaan vielä syytteitä ei kumottu.

Eri lähteistä tulleiden tietojen mukaan syyttäjäpuoli olisi joutunut myöntämään, että heidän juttunsa ei pysy kasassa, sillä uhriksi uskotun hotellisiivoojan luotettavuus on kärsinyt vakavia kolauksia. Hän on tiettävästi valehdellut taustastaan ja hänellä on yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Kyse ei siis ole siitä, että Strauss-Kahnin puolustus olisi mustamaalannut naista, vaan syyttäjät ovat joutuneet itse epäilemään juttunsa pitävyyttä.

Strauss-Kahn saa nyt takaisin yhteensä kuuden miljoonan dollarin takuurahat. Hänen passinsa on takavarikoitu, joten hän ei pääse poistumaan Yhdysvalloista.

(MTV3)

Katso Päivi Sinisalon raportti Washingtonista (Kymmenen uutiset 1.7.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme