Mainos
Mainos

Huima 1,5 miljardin lottopotti arvottiin – nettisivu kaatui heti

Yhdysvalloissa hätkähdyttävä 1,5 miljardin dollarin lotto on arvottu. Powerball-loton oikeat numerot ovat 8, 27, 34, 04, 19 ja Powerball-numero on 10.  


Mahdollisen voittajan löytymiseen voi mennä useita tunteja, lottotoimistosta muistutetaan. Heti numeroiden arvonnan jälkeen Powerball.com-sivusto kaatui, kun ihmiset ryntäsivät tarkastamaan oikeita numeroita.

Jos voittajaa ei löydy, potti kasvaa vieläkin suuremmaksi. Lauantain arvonnassa arvottaisiin silloin arviolta jopa kahden miljardin dollarin potti.

Powerballissa arvotaan ensin viisi valkoista palloa rummusta, jossa on 69 palloa, ja sen jälkeen yksi punainen pallo rummusta, jossa on 26 palloa.  

Maailman suurin 1,5 miljardin dollarin voittopotti on kiihdyttänyt ihmiset ennennäkemättömään lottohuumaan. NBC News kertoo, että esimerkiksi Kaliforniassa lottokuponkeja jonotettiin paikallisessa kaupungissa yli kolme tuntia. 

Powerball-lottoa pelataan 44 osavaltiossa, Columbian alueella ja lisäksi Yhdysvaltojen Neitsytsaarilla ja Puerto Ricossa. Loton pelaaminen on sallittua myös muillle kuin Yhdysvaltain kansalaisille. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme