Mainos
Mainos

Huippukallis Bentley romuksi autopesulassa – "sekoitti kaasun ja jarrun"

Autopesulaan arvokkaan Bentleyn jättänyt nainen sai 15 minuuttia myöhemmin poliisilta musertavan puhelun.

Brittiläinen Jessica Sawyer vei lähes 100 000 euroa maksavan Bentleynsä autopesulaan ennen töihin menoa Cheetham Hillissä Manchesterissä. Vain 15 minuuttia myöhemmin Sawyer sai puhelun poliisilta, joka ilmoitti, että Bentleyllä oli törmätty autopesulan seinään. Auto kärsi huomattavat vahingot. Myös osa autopesulasta tuhoutui täysin.

Poliisi arveli Daily Mail -lehdelle, että autoa pesuun ajanut henkilö oli mahdollisesti sekoittanut automaattivaihteisessa autossa kaasun ja jarrun keskenään. Tosin vielä toistaiseksi onnettomuuden todellinen syy on pelkästään arvailujen varassa, sillä auton kolaroinut henkilö otti paikalta hatkat, eikä häntä ole vielä tavoitettu.

Naisen vakuutusyhtiö on ryhtynyt oikeudellisiin toimiin pesulaan vastaan. Pesulan omistaja on kuitenkin väittänyt, että auton kolaroinut henkilö ei ollut heidän työntekijänsä. Vääntö tapahtuneesta jatkunee myöhemmin oikeudessa.

Nainen sai viisi vuotta vanhan Bentleyn 30-vuotislahjakseen äidiltään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme