Mainos
Mainos

Humalainen amerikkalaisturisti intoutui natsitervehdyksiin Saksassa ja tuli pahoinpidellyksi – nyt turistia odottaa jopa vankeus

Natsitervehdyksiin intoutunut humalainen amerikkalaisturisti pahoinpideltiin Dresdenissä Saksassa, uutisoi Washington Post saksalaisiin viranomaislähteisiin viitaten.

Välikohtaus sattui lauantaiaamuna noin kello kahdeksan aikaan, kun tukevassa humalassa ollut 41-vuotias amerikkalaismies oli poistunut kaupungin keskustan liepeillä sijaitsevasta kahvilasta.

Paikalle sattunut sivullinen oli hyökännyt miehen kimppuun, kun tämä oli ryhtynyt tekemään natsitervehdyksiä, lehti kertoo. Pahoinpitelystä epäilty mies pakeni poliisin mukaan paikalta välikohtauksen päätteeksi. 

Amerikkalaismies sai tilanteessa lieviä vammoja.

Washington Post kertoo, että poliisi tutkii nyt pahoinpitelyn lisäksi sitä, rikkoiko mukiloitu yhdysvaltalaismies Saksan lakeja. 

Natsitunnusten esittäminen on maassa lailla kiellettyä, ja yhdysvaltalaismiehen kädenojennus voikin johtaa sakkoihin tai jopa muutaman vuoden vankeusrangaistukseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme