Mainos
Mainos

Humalainen meksikolaistähti lietsoi kauhua lentokoneessa – räyhäsi ja näytti matkustajille videoita lentokoneturmista

Suosittu meksikoilaislaulaja Alejandro Fernández alias "El Portillo" on poistettu lentokoneessa hänen kylvettyään kauhua kanssamatkustajissaan.

Laulaja alkoi huutaa ja käyttäytyä oudosti ennen koneen lähtöä. Fernández kieltäytyi kiinnittämästä turvavyötä ja alkoi lietsoa paniikkia näyttämällä puhelimestaan videoita lentokoneonnettomuudesta.

– Toivottavasti meille ei tapahdu samaa, yksi matkustajista kertoo Fernándezin huutaneen.

Matkustamohenkilökunta yritti rauhoittaa tähteä, ilman menestystä, minkä jälkeen mies ja hänen nuori seuralaisensa poistettiin koneesta.

Selvästi humaltuneesta Fernándezista kuvatut videot leviävät vauhdilla sosiaalisessa mediassa.

Pyysi anteeksi käytöstään

Mies on pyytänyt sosiaalisessa mediassa anteeksi käytöstään.

– Olin todella väsynyt mannertenvälisen lennon jälkeen. Mikään ei oikeuta tekoani, Fernández sanoo.

Alkoholiongelmista kärsivä 47-vuotias Fernándezilta on aiemminkin nähty kyseenalaisia tempauksia. Eräässä konsertissa häneltä tuli oksennut kesken esityksen ja joi katsojan tarjoama tequilaa.  

Kansainvälistä mainetta niittänyt Fernández on palkittu 25-vuoisen uransa aikana kahdella Grammylla ja yhdellä Billboard -lehden palkintoa ja lisäksi hänellä on oma tähti Hollywoodin kuululla walk of face -kadulla. Fernándezin levyjä on myyty yli 30 miljoonaa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme