Mainos
Mainos

Humalainen vainoaja iski kesken koiravaljakkokisan – yksi koira kuoli

Alaskassa tiistaina päättyneessä koiravaljakkokisassa todistettiin outoa välikohtausta, kun valjakot joutuivat moottorikelkkailijan hyökkäyksen ja vainoamisen kohteeksi. Yksi kisaan osaa ottaneista koirista kuoli ja useampia loukkaantui tunteja kestäneen vainoamisen ja hyökkäysten seurauksena.

Humalainen kelkkailija oli hyökännyt kisan aikana muun muassa kolmanneksi sijoittuneen Aliy Zirklen joukkueen kimppuun.

Nainen totesi, että ilman hänen tekemiään puolustautumisliikkeitä hän tai hänen koiransa olisivat hyvinkin voineet vammautua pitkittyneen, aggressiivisen hyökkäyksen aikana.

– Kahden tunnin ajan olin kuin panttivankina ja uskoin, että henkemme oli vaarassa, Zirkle kirjoitti kisan nettisivuille eilen.

– Olin kauhuissani.

Hyökkäyksestä epäiltynä pidätettiin 26-vuotias Arnold Demoski. Mies on kertonut olleensa niin humalassa tekonsa aikaan, ettei muista siitä juuri mitään.

Demoski oli hyökännyt kisassa myös nelinkertaisen mestarin Jeff Kingin koiravaljakon kimppuun. Kingin koirista yksi kuoli ja ainakin kaksi loukkaantui.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme