Mainos
Mainos

Humalaista saattaneet poliisit tekivät järkyttävän löydön Espanjassa

Espanjassa poliisi on pidättänyt iäkkäät sisarukset, jotka olivat pitäneet 59-vuotiasta veljeään lukkojen takana epäinhimillisissä oloissa.

Mielenterveysongelmista kärsivä mies löydettiin alastomana pikkuruisesta huoneesta, makaamassa likaisella patjalla. Huoneessa ei ollut juoksevaa vettä tai vessaa, vaan miehelle oli jätetty ämpäreitä tarpeidensa hoitamista varten. 

Poliisi teki järkyttävän löydön Dos Hermanasin kaupungissa oltuaan saattamassa voimakkaasti päihtynyttä 76-vuotiasta miestä kotiin.

– Saavuttuaan asuntoon, he näkivät käytävän päässä oven, joka oli suljettu ketjulla ja lukolla, poliisi kertoo tiedotteessa.

– Kysyttyään asiasta (saattamaltaan) mieheltä, hän kertoi siellä asuvan veljensä, jolla on mielenterveysongelmia ja jota he pitivät eristettynä tämän oman turvallisuuden takia.

Talossa asui lisäksi miesten 61-vuotias sisar. Miehen mukaan sisar vastasi huoneeseen lukitun veljen puhtaudesta ja huolehti tämän kuukausittaisesta 1000 euron eläkkeestä.

Poliisin mukaan huoneeseen lukittu mies oli löydettäessä erittäin likainen ja huonossa kunnossa. Viranomaisten rekistereistä selvisi, että mies ei ollut myöskään käynyt lääkärissä yli 20 vuoteen vaikka kärsi selvästi terveysongelmista.

Poliisi pidätti miehen sisaren ja veljen muun muassa vapaudenriistosta epäiltynä. 59-vuotias mies toimittettiin sairaalahoitoon.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme