Mainos
Mainos

Huoli Iranista kasvaa Yhdysvalloissa

Valkoisen talon mukaan Iranin uhmakas ilmoitus osoittaa, että maalla ei ole aikomustakaan noudattaa muiden maiden tahtoa.

Yhdysvallat on erittäin huolissaan Iranin ydinohjelman etenemisestä. Iranin eilinen ilmoitus, jonka mukaan maan ydinpolttoaineen tuotanto on jo teollisessa vaiheessa, kirvoitti vakavia varoituksen sanoja Valkoisesta talosta.

Valkoisen talon mukaan Iranin uhmakas ilmoitus osoittaa, että maalla ei ole aikomustakaan noudattaa muiden maiden tahtoa. Ulkoministeriönkin mukaan Iran on heittänyt menemään mahdollisuutensa.

Ulkoministeriön mukaan nyt seurataan tarkasti, mitä toukokuun lopulla valmistuva uusi Kansainvälisen ydinenergiajärjestön raportti pitää sisällään.

Iranin kriisin paheneminen nostaa Yhdysvalloissa jälleen esiin huolen sitä, että Yhdysvallat hyökkää Iraniin. Uudesta sodasta on huhuttu jo pitkään ja tilanne näyttää muuttuvan yhä tulenaremmaksi.

Lue myös eilinen uutinen .

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme