Mainos
Mainos

Toimittajan uran tärkein haastattelu keskeytyi nolosti – kaksi kertaa

Turkin CNN:n toimittaja oli tekemässä yhtä uransa tärkemmistä haastatteluista, kun kiusallinen tilanne pääsi sekoittamaan lähetystä – kahdesti.

Toimittaja oli haastattelemassa Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan suorassa lähetyksessä kesken myöhään perjantaina maassa alkanutta sotilasvallankaappausyritystä.

Sotilaat olivat vallanneet useita strategisia kohteita Turkissa, ja presidentti vetosi kansaan suorassa tv-lähetyksessä matkapuhelimen välityksellä.

iPhonen Facetime-sovellutuksella tehty haastattelu sai nolon käänteen, kun ystävättäreltä tuleva puhelu katkaisi haastattelun, ja ruudulla näkyi hetken aikaa vain vastaamista odottanut puhelu.

Katso tilanne alla olevalta Youtube-videolta. Puhelu saapuu noin kohdassa 1.36:


Täysi katastrofi tilanteesta ei kanavan onneksi tullut, sillä hetken lamaannuksen jälkeen toimittajan aivot alkoivat toimia: Hänen onnistui painaa tuleva puhelu pois ja vallankaappauksen kohteena ollut presidentti pääsi jälleen ruutuun – niin puhelimessa kuin lähetyksessäkin.

Toimittajan harmiksi tilanne nolo toistui kotvan kuluttua uudestaa. Tosin silloin hänkin osasi jo reagoida nopeammin ja painaa puhelun pikaisesti pois. 

Harjoitus tekee mestarin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme