Mainos
Mainos

Hurja pankkiryöstö Kaliforniassa – useita kuoli ammuskelussa poliisin kanssa

Yhdysvalloissa Kaliforniassa kaksi epäiltyä pankkiryöstäjää sekä näiden ottama panttivanki ovat kuolleet poliisin kanssa käydyssä ammuskelussa.

Tapahtumat saivat alkunsa eilen puoliltapäivin, kun kolme aseistettua miestä ryösti Stocktonissa sijaitsevaa pankkia.

Epäillyt olivat tämän jälkeen ottaneet panttivankeja ja yrittäneet paeta paikalta. Poliisi oli kuitenkin lähtenyt ajamaan pankkiryöstäjiä takaa.

– Takaa-ajon aikana epäillyt ampuivat poliiseja toistuvasti AK-47-tyylisillä kivääreillä, Stocktonin poliisi kertoi tiedotteessa.

Poliisin mukaan useita poliisiautoja sekä matkan varrella olleita asuntoja vahingoittui ampumisessa.

Panttivankeja heitettiin ulos autosta kesken takaa-ajon

Poliisi jahtasi ryöstäjiä läheiseen Lodin kaupunkiin ja sieltä takaisin Stocktoniin. Takaa-ajoa kesti hieman alle tunnin.

– Suurin huolenaiheemme oli panttivangit, mutta pelkäsimme myös että epäillyt ottaisivat lisää panttivankeja tai tappaisivat sivullisia.

Kaksi panttivagiksi otettua naista heitettiin ulos epäiltyjen autosta takaa-ajon aikana, toinen naisista oli saanut lievän ampumahaavan.

Poliisin mukaan tilanne päättyi suureen laukaustenvaihtoon sen jälkeen kun epäiltyjen auto ei päässyt enää pakenemaan.

– Lopulta kaikkia kolmea epäiltyä oli ammuttu, kolmas panttivanki löydettiin kuolleena autosta kuolleena ampumisen seurauksena.

CBS:n paikalliskanavan mukaan yksi epäillyistä oli kuollut ammuskelupaikalle ja yksi menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Tapauksesta on käynnistetty tutkinta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme