Mainos
Mainos

Hurja tilanne Australiassa – nainen synnytti pelastusasemalla keskellä Debbie-myrskyä

Debbie-myrskyn ravistelemassa Australiassa koettiin erikoislaatuinen perhetapahtuma. Kun myrsky oli sulkenut tien sairaalaan, joutui nainen synnyttämään pelastusasemalla.

Tyttövauva syntyi Queenslandin osavaltiossa keskiviikon vastaisena yönä noin kello 4.20 sikäläistä aikaa. Synnytys tapahtui pelastusasemalla Cannonvalen paikkakunnalla, johon Debbie-myrsky iski lujasti.

– Äiti ja muksu voivat hyvin, osavaltion viranomaistaho tviittasi tapahtuman jälkeisenä aamuna.

Viranomaisedustajan mukaan hirmumyrskyn takia sairaalaan ei ollut pääsyä.

– Moni alueen teistä oli suljettu, joten veimme naisen takaisin pelastusasemalle, jossa hän sitten synnytti terveen tyttölapsen, Queensland Ambulance Servicen David Hartley sanoi paikalliselle Nine Network -kanavalle.

Hartleyn mukaan tapauksessa oli onni myötä siinä, että ensihoitajat ylipäätään tavoittivat naisen. Hirmumyrsky oli iskenyt lähistölle vain joitakin tunteja ennen synnytystä, ja tuuli yltyi jopa 263 kilometrin tuntivauhtiin.

Vauvan vanhempien nimiä ei julkistettu, mutta Queenslandin osavaltion pääministeri Annastacia Palaszczuk lähetti näille lämpimät terveiset.

– Luulisin, että kaiken tämän keskellä tällainen pieni ihme nostaa hymyjä monille kasvoille, Palaszczuk sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Erityisesti kaikille niille, jotka ovat työskennelleet kovasti läpi yön.

Pelastajien mukaan toiveissa oli perheen pääsy sairaalaan vielä keskiviikon aikana.

Tiedossa oli myös toinen mahdollinen tapaus, jossa naisen synnytys oli käynnistymässä samalla seudulla.

Lähteet: Nine Network, BBC

Debbie-hirmumyrskyä käsiteltiin uutisissa keskiviikkona:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme