Mainos
Mainos

Hurja tilanne huvipuistossa: 14-vuotias roikkui laitteesta 8 metrin korkeudessa – väkijoukko sai kiinni otteen irrotessa

14-vuotias tyttö loukkaantui lievästi hänen pudottuaan kahdeksan metrin korkeudesta huvipuistolaitteesta Yhdysvalloissa. Turma sattui New Yorkin lähistöllä sijaitsevassa Six Flags -huvipuistossa. Viranomaisten mukaan tytön vammat eivät ole vakavia.

Tyttö oli gondolityyppisen, hitaasti kulkevan laitteen kyydissä, kun hän toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautui roikkumaan laitteen ulkopuolelle noin kahdeksan metrin korkeuteen maasta.

Oheisella videolla näkyy, kuinka tytön ote lopulta irtoaa ja hän putoaa maahan.

Tyttö vietti yönsä sairaalassa, mutta vaarallisesta tilanteesta selvittiin ilman suurempia vammoja. Tytön kanssa samassa vaunussa ollut pikkuveli ei ollut vaarassa.

Tapauksen yhteydessä loukkaantui lievästi myös 47-vuotias mies, joka oli ottamassa tyttöä vastaan kun hän putosi oksiston kautta ihmisjoukkoon, joka oli valmiina ottamaan hänet kiinni.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme