Mainos
Mainos

Hurrikaani John nostatti tulvia Meksikossa

Ainakin kaksi ihmistä on ilmeisesti kuollut ja yksi kadonnut. John on heikentynyt kakkostason hurrikaanista trooppiseksi myrskyksi.

Hurrikaani John on riepotellut Kalifornian niemimaata Meksikossa. Hirmumyrsky on nostattanut tulvia ja katkonut sähköt muun muassa 200 000 asukkaan La Pazin kaupungista.

Tuhojen laajuutta on ryhdytty selvittämään myrskyn pauhatessa kohti luodetta. Ainakin kahden ihmisen tiedetään kuolleen ja yhden kadonneen.

Onnekkaimmat turistit ovat pystyneet palamaan hotelleihinsa ja jatkamaan lomaansa Los Cabosissa. Monet vuoristoalueen asukkaista joutuvat kuitenkin viettämään vielä toisen yön hätämajoituksessa, koska kotiinpaluuta ei pidetä turvallisena.

John on heikentynyt kakkostason hurrikaanista tooppiseksi myrskyksi. Yhdysvaltain hurrikaanikeskus on peruuttanut kaikki hurrikaanivaroitukset. Myrskyn ennustetaan heikkenevän edelleen ja etenevän vähitellen Tyynellemerelle.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme