Mainos
Mainos

Huumekauppiailla ja poliiseilla verinen yhteenotto

Huumekauppiaat ja Iranin viranomaiset ovat ottaneet verisesti yhteen Iranin ja Pakistanin rajalla, kertoi YK:n edustaja tänään. Eilisessä ammuskelussa kuoli 35 iranilaista poliisia ja tuntematon määrä aseistautuneita huumekauppiaita. YK:n huumevalvontavirastoa (UNDCP) edustavan Antonio Mazzitellin mukaan viranomaiset olivat menneet rajalle saatuaan vihjeet huumekauppiaiden kokoontumisesta huumekätkön luo.

Iran ei vielä tänään ollut virallisesti vahvistanut välikohtausta. Huumekauppiaiden ja poliisin yhteenotot ovat yleisiä Pakistanin ja Afganistanin vastaisilla rajoilla Iranin itäosassa. Eilinen välikohtaus oli kuitenkin verisin useisiin kuukausiin. Iraniin idästä tulevat huumeet on tarkoitettu pääasiassa länsimaiden markkinoille. Arviolta 100 000 iranilaista poliisia ja sotilasta osallistuu maan itäosassa huumesalakuljetuksen vastaiseen taisteluun.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme