Mainos
Mainos

Iäkkäämmät ihmiset suojelivat nuorempia Las Vegasin verilöylyn keskellä – 53-vuotias heittäytyi luotien tielle pelastaakseen parikymppiset 

Maanantaiaamuna Suomen aikaan Yhdysvalloissa koettiin yksi sen historian pahimmista verilöylyistä. Teon on sanottu olevan USA:n tuhoisin joukkoampuminen. Eri mediat ovat kertoneet siitä, kuinka ihmiset ovat auttaneet toisiaan ammunnan hetkellä. 

Philadelphialainen finanssineuvoja Mike McGarry on saanut eri medioilta paljon huomiota, koska hän suojeli nuoria, jotka olivat luhistuneet maahan.

– Se oli hullua – olin heidän päällään. He ovat kaksikymmentä vuotiaita. Minä olen 53. Olen elänyt hyvän elämän, hän perusteli päätöstään suojella nuoria.

Myös Valkoisen talon viestintäsihteeri Sarah Huckabee Sanders mainitsi McGarryn maanantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

"Laitoin lapseni maahan ja menin hänen päälleen"

Toinen median kiinnostuksen kohteeksi joutunut on Nevadalainen äiti, Carly Krygier, joka toimi ihmiskilpenä 4-vuotiaalle tytölleen.

He olivat katsoneet istumapaikoilta konserttia, kun Krygier oli kuullut jonkun sanovan ”mene alas.”

– Laitoin lapseni maahan ja menin hänen päälleen.

Kun he olivat kuulleet, että tulitus oli tauonnut hetkeksi, he olivat juosseet suojaisampaan paikkaan.

Krygier oli kirjoittanut myöhemmin Facebookiin suojanneensa tytärtään useampaan otteeseen. Hän kertoi tyttärensä takertuneen häneen tiukasti ja pysyneen hiljaisena.

Lopulta he päätyivät suojaan läheiseen Tropicana hotelliin. Hän kertoi CNN:lle, ettei usko tyttärensä nähneen loukkaantuneita tai ”verta.”

– Sydämeni on niiden kanssa, jotka eivät olleet yhtä onnekkaita kuin me.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme