Mainos
Mainos

Ihmisen alkion kloonausta suunnitellaan jo täksi vuodeksi

Nyt ihmisen alkioiden kloonaaminen näyttäisi olevan entistäkin lähempänä. Hedelmällisyystutkija Severini Antinori uskoo aloittavansa kloonauksen jo tämän vuoden puolella.

Italialainen hedelmällisyystutkija Severino Antinori uskoo aloittavansa ihmisalkioiden kloonauksen vielä ennen vuoden vaihdetta. Antinori on jo saanut vapaaehtoisia tutkimukseen. Mukaan on ilmoittautunut 1300 paria Yhdysvalloista ja 200 italialaista.

Useat asiantuntijat ovat huolissaan suunnitelmista. Laillisesti kloonausta on kuitenkin vaikea estää, jos hankkeella on riittävästi rahoitusta ja teknologiaa käytössään. Italiassa viranomaiset ovat todenneet, että tohtori saattaisi menettää oikeuden harjoittaa praktiikkaansa suunnitelmiensa vuoksi.

Kloonausaikeet tulivat esiin vain vajaa viikko sen jälkeen, kun Yhdysvalloissa kongressin edustajainhuone kielsi ihmisen kloonauksen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme