Mainos
Mainos

"Ihmisiä putoilee vasemmalla ja oikealla" – Vaarallinen muuntohuume todellinen ongelma Yhdysvaltain pääkaupungissa

Yhdysvalloissa kulovalkean lailla leviävä K2-niminen synteettinen marijuana on saanut sitä käyttäviä ihmisiä hoipertelemaan, oksentelemaan ja sammumaan konkreettisesti kaduille. 

Ongelma on konkretisoitunut Yhdysvaltain pääkaupunki Washington DC:ssä, jossa K2-huumeesta on tullut iso työllistäjä niin virkavallalle kuin terveydenhuollolle.

– Ihmisiä putoilee vasemmalla ja oikealla. Poliisiautoja, paloautoja, ambulansseja joka paikassa, kertoo yliannostuksia todistanut paikallinen kauppias In Huh.

Facebookiin lisätty kuva sai aikaan kauhistusta

Washingtonilaisnaapurustossa asustava Corey Knight on nähnyt myös läheltä, kuinka K2-huume on saanut aikaan kaupungissa todellista kauhistusta.

– He ovat tehneet erästä todella vahvaa, että ihmisiä saadaan pois pelistä. Tämä on sotaa, Knight kommentoi.

Mies sai huomiota Facebookissa julkaistuaan pysäyttävän kuvan bussipysäkiltä, johon oli tuupertunut tajuttomana kolme yliannostuksen saanutta ihmisiä.

Ihmisiä tajuttomana bussipysäkillä: Paljon puhutteleva Facebook-kuva katsottavissa yläpuolelta

Huolensa huume-epidemiasta on ilmaissut myös Washington DC:n pormestari Muriel Bowser, joka uskoo yritysten olevan tavalla tai toisella mukana kyseisessä toiminnassa.

– Olen varma, että on olemassa paikkoja, jossa sitä myydään pimeästi tiskin alta, Bowser kertoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme