Mainos
Mainos

Ikea kyllästyi teinivillitykseen: "Älkää jääkö nukkumaan Ikeaan"

Ikea vetoaa teineihin, etteivät he enää jatkaisi villitystä, jossa tavarataloon jäädään yöksi nukkumaan, kertoo BBC.

Viime kuukausina ruotsalaisjätin tavarataloihin ympäri maailman on jääty noin kymmenen kertaa nukkumaan luvatta.

Viimeisimpänä oli tapaus jossa kaksi 14-vuotiasta löydettiin Jonköpingin Ikeasta yön jälkeen. Heitä vastaan Ikea ei nostanut rikosvaateita, koska he ovat vasta 14-vuotiaita.

Sen sijaan kaksi Malmön Ikeasta lokakuisena aamuna löytynyttä 15-vuotiasta toimitettiin poliisin huostaan.

Villitys on ilmeisesti saanut alkunsa kahden belgialaisen youtubettajan videosta elokuussa. He hyppivät videolla muun muassa Ikean sängyillä, kunnes menevät vaatekaappiin piiloon välttääkseen kiinnijäämisen. Lopulta he marssivat tavaralosta ulos sen auettua, eivätkä BBC:n mukaan jääneet kiinni. Heidän videotaan on katsottu YouTubessa lähes kaksi miljoonaa kertaa. 

Ikea toivoo trendin pikku hiljaa laantuvan

Ikean Britannian edustaja toteaa BBC:lle yhtiön olevan tyytyväinen, että ihmiset ovat kiinnostuneita Ikeasta ja haluavat kehittää tavarataloissa hauskaa tekemistä, mutta lisäsi että työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus on ensimmäisellä sijalla, ja siksi tavarataloihin ei saa jäädä yöksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme