Mainos
Mainos

Nuori suomalaisnainen kateissa Espanjan Aurinkorannikolla – Äiti epäilee rikosta

22-vuotias suomalaisnainen on kadonnut Espanjan Aurinkorannikolla. Tytön äiti kertoo sosiaalisessa mediassa tyttärensä katoamisesta, ja uskoo, että tytär on joutunut rikoksen uhriksi.

Huolestunut äiti kirjoittaa Facebookissa, että hänen tyttärensä Jessica Anja Carolina Mäntyniemi ilmoitti tulleensa ryöstetyksi Espanjan Aurinkorannikolla 12.3. Hänen piti lähteä kotiin Suomeen seuravana päivänä.

Äiti julkaisi myös tyttärensä viimeisen viestin: "JOKU VARASTI MUN PASSIN JA LAUKUN JA RAHAT JA PUHELIME ne suuttu kun halusin lahtea Suomeen. Lippukin siel kannykas. Mitä ma teen? "


Äiti kertoo tehneensä katoamisesta ilmoituksen konsulaattiin.

Suomen ulkoministeriöstä kerrotaan MTV Uutisille, että heillä on tiedossa Suomen kansalaisen katoaminen Espanjassa, mutta muuta tietoa ministeriö ei vahvista.

– Tämä on yksityishenkilöä koskevaa tietoa, niin emme voi valitettavasti vahvistaa. Voidaan sanoa, että meillä on Suomen kansalaisen katoamistapaus tiedossa Espanjassa, kommentoi viestintäpäivystäjä Petra Sarias.

Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme