Mainos
Mainos

Ilman myyjiä toimiva ruokakauppa avataan pian Ruotsissa – toimii kuin 24h/kuntosali

Ruotsissa Skånen Vikenissä avataan pian ruokakauppa, jossa ei ole lainkaan henkilökuntaa. Kauppa on aina avoinna. Asiasta kertoo Dagens Handel -lehti. 

Myymälän taustalla häärii herra nimeltä Robert Ilijason. Hänen mukaansa kaupan ajatus on sama kuin miehittämättömällä kuntosalilla. Voidakseen asioida kaupassa asiakkaan on ensin rekisteröidyttävä kaupan asiakaskuntaan. Kauppaan mentäessä asiakkaan on tunnistauduttava sähköisesti verkkopankin tunnuksilla.

Dagens Handel -lehden mukaan kaupasta ostetut tavarat puolestaan skannataan kaupan tietoon matkapuhelimen avulla, ja maksu suoritetaan laskulla. Ainoa vaatimus asiakkuuteen on se, että henkilön luottotiedot ovat kunnossa.

Robert Ilijasonin mukaan kaupan valikoima on aluksi pieni. Siellä myydään pääasiassa maitotuotteita, pakasteita ja kuivatavaroita. Asiakkaat voivat myöhemmin vaikuttaa valikoimiin.

Kauppa avataan postin entisiin tiloihin Vikenissä.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme