Mainos
Mainos

"Ilmapallopojan" isälle kolme kuukautta vankeutta

"Ilmapallopojaksi" ristityn coloradolaislapsen isälle on tuomittu 90 päivän vankeusrangaistus viranomaisen erehdyttämisestä. Isä myönsi syyllistyneensä rikokseen.

Fort Collinsissa Denverin lähellä istunut oikeus määräsi, että Richard Heenen, 48, on kärsittävä 90 päivän tuomiostaan kokonaan vankilassa 30 päivää. Loput 60 päivää hän saa käydä vankilasta käsin päivisin töissä.

Oheisrangaistuksena Heenelle tuomittiin neljän vuoden ehdollinen vankeusrangaistus. Hänen vaimonsa, joka myönsi syyllistyneensä perätön vaarailmoitus -rikkomukseen, tuomittiin 20 päivän vankeusrangaistukseen sekä niin ikään neljän vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Vaimon on suoritettava tuomionsa vasta, kun hänen miehensä on kärsinyt rangaistuksensa. Hän saa istua sen kahden päivän viikoittaisissa jaksoissa.

Syytetyt ilmoittivat, että heidän poikansa oli joutunut perheen pihalta vahingossa irti päässeen heliumpallon kyytiin. Pojan Pallo putosi lopulta pellolle, mutta lasta ei löytynyt sen sisältä. Poika löytyi myöhemmin piileskelemästä autotallin ullakolta.

Myöhemmin kävi ilmi, että vanhemmat tavoittelivat julkisuutta myöhemmin kuvattavaa tosi-tv-ohjelmaa varten.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme