Mainos
Mainos

Ilotulitetehdas tulessa Espanjassa

Ilotulitetehdas on jälleen räjähtänyt Euroopassa, kun viisi kuoli ja seitsemän haavoittui eilen ilotulitetehtaan räjähdyksessä Espanjan itäosassa.

Espanjalainen ilotulitevarasto paloi

Hollannin Eschedessä lauantaina sattuneen ilotulitevaraston tulipalon tutkinnat on puolestaan aloitettu. Onnettomuudessa on saanut surmansa ainakin 32 ihmistä. Loukkaantuneita on yli 600.

Viranomaisten mukaan räjähdyksellä saattaa olla yhteyttä kaupungissa viime aikoina tapahtuneisiin outoihin tulipaloihin. Teknistä vikaakaan ei ole vielä poissuljettu.

Myös Suomessa ongelmia


Tuhansien kilojen laiton ilotulitevarasto löytyi Lohjalta poliisin ratsiassa marraskuussa. Ilotulitteita oli varastossa vajaat 5000 kiloa. Turvatekniikan keskuksen mukaan räjähteiden määrä oli "merkittävä".

Poliisin mukaan varastoa vuokratiloissa piti ilotulitteita maahantuova Tähtiraketti Oy. Yrityksen toimitusjohtaja kuitenkin kiistää Helsingin Sanomissa, että yritys olisi pitänyt laitonta varastoa. Varaston läheisyydessä oli asuinrakennuksia.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme